Aenora

Amikor a fagyi visszanyal

Avagy: mit tesznek a férfiak ha a nő a szexéhesebb?

2021. május 31. - Aenor

Nos, az igazság fáj: leginkább nyavalyognak.

Nimfomániás vagyok, ami azt jelenti, hogy állandóan éhes vagyok a szexre. Azt gondoltam, hogy ez a korral majd lanyhulni fog, de egy jó francot. Amikor csak lehetőségem van rá, csinálom. 

A férfiak többnyire két tévhitben ringatják magukat. 
1. Mindig ők a kívánósabbak, nekik a nagyobb az igényük a szexre.
2. Életük álmának tekintenének egy folyton szexre éhes nőt, aki soha nem mond nemet. 

Igazából a nők tényleg bonyolultabb szerkezetek, és több dolog is közrejátszik abban, hogy folyamatosan kívánják a szexet, de korántsem lehetetlen. Az első és legfontosabb, hogy önmagukat szexinek tartsák, mert akkor önbizalmuk is van az ágyban és el merik mondani, mire vágynak. A második, legalább olyan fontos, hogy tapasztalt szexuális partnerük legyen, aki kihozza belőlük a vadmacskát. Egy olyan férfi, aki nincs épp a helyzet magaslatán a női test ismeretét tekintve, és aki nem tud felsorolni és megfelelően használni legalább 5 erogén zónát a női testen, az ne csodálkozzon azon, hogy egyre kevésbé kívánja nőtársa a szexet. A szarul sikerült kaját is maximum egyszer kóstoljuk meg, legközelebb köszönjük, nem kérünk belőle. Szóval, ahhoz, hogy egy nőt szexuálisan felspannoljanak és állandó hőfokon égjen, ahhoz jó szerető szükséges. 

És még egy fontos apróság ebben a témában. Uraim, nem veletek született isteni képesség a szexualitásotok és nem elég, ha be tudjátok dugni és a megfelelő pillanatban kihúzni. A szex ennél jóval bonyolultabb és izgalmasabb játék. Vagyis, ha a nő esetleg szóba meri hozni, hogy mit szeretne másképp, akkor nem megsértődni kell, hanem dobjuk sutba a férfiúi büszkeséget, úgysem jó semmire, és legalább hallgassuk végig a másikat, ha már az a cél, hogy örömet okozzunk neki.

A második pont pedig az egyik legnagyobb átverés, amivel a férfiak hitegetik magukat. Hiszen egy jól működő férfiszerszámnak is végesek a képességei, egy nimfomán nő pedig nem fog elájulni attól, ha nagy nehezen összejön két menet. Egy olyan szexéhes szeretőt, amilyen én is vagyok, bizony folyamatosan a jóllakottságközeli állapotban kell tartani. Ez pedig komoly kihívás, aminek megfelelni csak a magabiztos, megfelelő potenciával és fizikai erőnléttel rendelkező férfiak képesek. 

Nagyon sokan véreztek el már nálam azzal, hogy azt hitték, megfogták az isten lábát, mert végre olyan nőjük van, aki folyton kívánja a szexet. Na persze, de ez a nő ki is akar elégülni... 

Ezen apropóból született a poszt címe, hiszen jelen esetben két pasi is kényezteti testem-lelkem, de még ketten is kevesek ahhoz, hogy hosszú távon csillapítsák az éhségemet. Sokszor veszem észre rajtuk, hogy imádnak velem lenni, beszélgetni, nevetgélni, csókolózni, de a mérhetetlen szexigényem kissé frusztrálja őket. 

Erre a pontra jutva tettem fel nekik a kérdést: mindketten azért kerestetek szeretőt, mert otthon nem volt elég gyakori és jó minőségű a szex. Nos, ugye most már átérzitek az asszonyaitok helyzetét? Nem is olyan egyszerű megfelelni ez elvárásoknak, mikor a másik többször akar szexelni, mint ti, ugye? 

Azért ezen mind a ketten elgondolkoztak.... 

süti beállítások módosítása